Dit zeggen onze cursisten

LK: (55) Drie dagen vol van rust én aandacht op een prachtige plek. Hanneke en Petra doen samen met de natuur goed hun werk. De Horizon weer scherper in beeld.

AN (58): Inspirerende strandcoaching met 50+ vrouwen. Goede combinatie van ‘werken’ en ontspanning, dit heeft mij richting gegeven wat ik de laatste arbeidsjaren nog wil doen, waar mijn krachten en kwaliteiten liggen. Mede dankzij de warme, prettige en open begeleiding van Petra en Hanneke. Unieke locatie, fijne kamers en heerlijk eten.

JvdW (54): Eén van de prettige dingen van strandcoaching is, dat niets moet en alles mag. Gen strak programma , waar iedereen van uur tot uur geacht wordt mee te doen. Dit wordt door mij als zeer prettig ervaren.

SK (51): Het strandcoach-weekend heeft me in alle opzichten verrast. Een goede combinatie van persoonlijke gesprekken en individuele oefeningen Allemaal vrouwen die positief in het leven staan.

LN (57): Ik heb strandcoaching als een mooie ervaring beleefd. Activiteiten en gesprekken op/bij het strand geeft dit alles een extra dimensie! Het kan je een duwtje geven op een kruispunt in je leven, met 2 geweldige coaches.

RS (55): De bruisende zee, de harde wind, het stuivende zand zorgen ervoor dat je muizenissen vervliegen

PS (52): Prima individuele gesprekken, jullie zijn goede coaches. Heel prettig dat jullie flexibel zijn maar toch aan bepaalde punten vasthouden, zoals de vrije vrijdagmiddag.

JR (52): De lange reis was het waard. De accommodatie was erg fijn. Geen luxe maar dat had ik ook niet verwacht. Daardoor kwam je wel tot rust. Het eerste gesprek vond ik best intensief, zeker na zo’n lange reis. De gesprekken waren prettig, rustig en er werd goed geluisterd.

HA (51):“Drie dagen terug naar jezelf in een basic en prachtige omgeving. Een goede combinatie van persoonlijke gesprekken met de coaches en individuele oefeningen waarbij je de kans krijgt om na te gaan waar je je goed bij voelt. Bovendien was er ook nog tijd om, (elektrisch)al fietsend van locatie naar locatie, te genieten van het eiland. Ik vond het fijn dat in mijn groep allemaal vrouwen zaten die positief in het leven staan en op zoek zijn naar hoe het leven nóg beter kan.”

LS (59): Ben je 50+, weet je nog niet wat je verder met je resterende werkzame jaren wilt of twijfel je nog hierover? Dan is de strandcoaching gegeven door Petra en Hanneke een aanrader. In een prachtige omgeving met zowel inspannende als ontspannende momenten, individuele (super) begeleidingsgesprekken kom je tot inzicht waar je pijnpunt, maar ook je kracht ligt. Door alle vrouwen samen  was er een mooie sfeer en dynamiek.  Een verrassende ervaring. Doen dus.

Annechien(50): Het strandcoaching weekend op Terschelling heeft me in alle opzichten verrast. Qua sfeer, locatie en inhoud. Maar nog beter: ik heb ook mezelf verrast met nieuwe inzichten en energie. Een aanrader voor wie even vast zit in het leven en met een frisse blik haar mogelijkheden wil verkennen. Gewoon doen!

Marion (59): “Mijn zusjes en ik bespreken wel vaker hoe we -ouder wordend- in het leven staan, wat we verloren en gewonnen hebben en waarvan we nog dromen.
We gaan elk jaar samen een paar dagen weg, maar een coaching deden we nooit eerder samen. De combinatie Terschelling, strand en coaching voor vrouwen van onze leeftijd, vonden we spannend en maakte ons nieuwsgierig. Zonder enige voorkennis over ons, durfden Hanneke en Petra het gelukkig aan om 3 zusjes in de groep mee te nemen. Het werd een weekend met warme doorgrondende individuele aandacht, toepasselijke werkvormen en actiegerichte voornemens. Met een geweldige groep vrouwen in een heerlijke omgeving te midden van zee, duin en bos. En met voldoende tijd en ruimte voor een wandeling of het plukken van cranberry’s. Bij Hanneke en Petra ben je in bekwame, zachte handen. Voor ons als zusjes werd het een belevenis van onbetaalbare toegevoegde waarde die ons nog weer dichter bij elkaar bracht en bij zal blijven.”

WB (60): Strandcoaching voor 50+ vrouwen: een mooie combi van individueel & groepswerk, een goed programma. Hanneke & Petra vullen elkaar prima aan. En hoe leuk is het om een coachgesprek buiten in de natuur te hebben! Terug naar de balans, elke deelneemster op haar eigen wijze. Dank aan Petra, Hanneke en de andere topvrouwen, voor dit bijzondere weekend op Terschelling!

N de L (53): ‘De coaching op Terschelling was een fijne ervaring. Ik ben gestart met een licht sceptisch gevoel en wist echt niet wat te verwachten maar wist wel dat ik iets moest doen. De coaching was precies wat ik nodig had. Het heeft mij de tools gegeven die ik nodig heb om mijn zelfvertrouwen op te bouwen. Met nieuwe inzichten heb ik een nieuwe stap gezet in mijn leven.