Terug naar Terschelling

3 dagen ‘Terug naar Terschelling’ follow up-traject nu extra voordelig met subsidie voor slechts € 525,-

Van verschillende kanten hebben wij in het afgelopen jaar de vraag gekregen of er plannen zijn voor een vervolgprogramma voor eerdere deelnemers. Om de balans op te maken en na te denken over wat goed is gegaan en misschien nog beter kan. Om een paar dagen bij je zelf stil te staan of gewoon om de sfeer en bevestiging van de strandcoaching opnieuw te ervaren.

Klinkt goed? Vinden wij ook! Daarom organiseren we op 30 en 31 oktober en 1 november, een driedaagse ‘Terug naar Terschelling’. Tijdens deze drie dagen (zie programma) kun je meedoen aan verschillende workshops, waaronder intuïtief schilderen, wandelcoaching met een paard, coachende vaardigheden, Thaise voetmassage, meditatie met oceaandrum en 50 plus en voeding. Stuk voor stuk workshops die je opnieuw dicht bij je gevoel brengen en je extra motiveren om je voornemens voor langere tijd vast te houden. En natuurlijk voeren we ook weer 1 op 1 coachgesprekken in de duinen en op het strand.

Extra fijn: er is nu een subsidie vanuit het Rijk voor vrouwen van 45 jaar en ouder, die in 2019 met een coachingtraject starten. Hierdoor kunnen wij de kosten van ‘Terug naar `Terschelling’ laag houden; inclusief twee overnachtingen, maaltijden, coachinggesprekken en workshops zijn de kosten na aftrek van subsidie € 525,-. De subsidie vragen wij voor de deelnemers aan.

We verblijven weer op de Volkshogeschool die je al kent van het eerste weekend. Het eten is er nog altijd even lekker, de omgeving prachtig en de bedden slapen heerlijk.

Samen ‘Terug naar Terschelling’. Ga je ook mee? Aanmelding kan via aanmeldformulier.