Wie zijn wij

Hanneke Versteeg en Petra Olthof zijn beiden coach binnen strandcoaching. Zij hebben hun opleiding tot Coach gevolgd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Voorstellen:  

Dag,                                           

Ik ben Hanneke Versteeg. Vijftigplusvrouwen hebben mijn hart. Niet alleen omdat ik zelf vijftigplusser ben, maar ook omdat wij Sara’s nog een wereld te winnen hebben. Ik zie een generatie vol talent. Wij vrouwen van vijftig en ouder hebben een jarenlange werkervaring, voeden kinderen op, zorgen voor onze ouders en zijn door het leven wijs geworden. Kortom: wij hebben het leven geleefd, hebben een schat aan levenservaring en nog een heel werkzaam leven voor ons. Ik zie de nieuwe vijftigplusvrouw dan ook als een multi-taskende talentvolle vrouw. Met veel plezier en vanuit betrokkenheid coach ik deze doelgroep in de zoektocht naar hoe de tweede helft van je leven in te vullen.

Ik heb veel energie, ben optimistisch en lichtvoetig en toch houd ik ook van diepzinnige gesprekken. Ik zie snel verbanden, kan hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Ik houd van buitenzijn ook met slecht weer. Coachgesprekken met mij zijn dan ook bijna altijd buiten in de natuur.

Ik heb Nederlandse Taal en Letterkunde gestudeerd in Utrecht. Ik ben opgegroeid in Heemse, een piepklein dorp  dichtbij de Duitse grens. Ik voel me thuis bij mensen uit de Randstad, maar voel ook een grote liefde voor mensen van buiten de Randstad.  Ik heb de Opleiding tot Coach afgerond in 2016. Ik ben daarnaast ook Loopbaancoach, ook van die opleiding heb een diploma. Ik heb geleerd om kwaliteiten bij mensen te herkennen. Ik ben geïnteresseerd in gezonde voeding en bewegen. Ik werk vanuit de denkbeelden van de positieve psychologie.     

Hallo ,                                       

Mijn naam is Petra Olthof. Ik ben een NOBCO geregistreerde coach. Hanneke heb ik leren kennen op de opleiding tot coach in 2016. Samen zijn we na de opleiding ons  coachbedrijf gestart. Vrouwen en hun welzijn hebben al jaren mijn interesse. Mijn loopbaan ben ik begonnen als psychiatrisch verpleegkundige. Als yogadocent ben ik gespecialiseerd in de verschillende levensfases van vrouwen waaronder de overgang en de invloed die deze heeft op het lichaam en de geest van een vrouw.

Ik ben rustig, bedachtzaam, respectvol en oprecht. Daarnaast  ben ik doortastend en sfeergevoelig hierdoor krijg ik snel zicht op de kern van een coachvraag.

Ik coach oplossingsgericht en op het concreet kunnen zetten van stappen op weg naar het gestelde doel. Belangrijk hierbij vind ik de eigen regie en verantwoordelijkheid. Ik zet vrouwen in beweging.

Ik ben een niet alledaagse coach, dat merk je aan de werkvormen die ik gebruik. Ik haal mensen graag uit hun comfortzone door onverwachte dingen te zeggen of te laten doen. Ik zorg ervoor dat dit nooit vervelend of gênant wordt. Creatieve interventies, zoals schrijven en schilderen kunnen ondersteunend zijn om vanuit het denken naar de emotie te komen. Ik ben een coach die het verschil kan maken.

Mijn droom is om dit bedrijf groot te maken .  

Wij coachen volgens de gedragscode van het NOBCO  

Accommodatie op de Folkshegeskoalle Terschelling  

Accomodatie Termas Da Azenha Portugal 

Facebook